Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова 3а, к.833, о 14.30 )

3 листопада 2021 року

   

1.               Про проект Закону про вихід з деяких міжнародних договорів України, укладених у рамках Співдружності Незалежних Держав (реєстр.№0101, КМУ).

 

2.               Про проект Закону про ратифікацію Нагойського протоколу про доступ до генетичних ресурсів та справедливий і рівноправний розподіл вигід від їхнього використання до Конвенції про біологічне різноманіття (реєстр.№0125, ПУ).

 

3.               Про міжпарламентську співпрацю ВРУ.

 

4.               Про проведення міжкомітетських слухань з питань захисту прав людини громадян Республіки Білорусь, які шукають захист на території України, та реагування на незаконні дії самопроголошеного Президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка (лист Голови Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин Д.Лубінця).

 

5. Про проект Постанови про звернення Верховної Ради України до Конференції ООН зі зміни клімату, яка включатиме проведення 26-ї сесії Конференції Сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату, 16-ї сесії Конференції Сторін, яка є нарадою Сторін Кіотського протоколу, та 3-ї сесії Конференції Сторін, яка є нарадою Сторін Паризької угоди, Генасамблеї ООН, ЄС, Ради Європи, парламентських асамблей, Європейського парламенту, Міжпарламентського союзу, інших регіональних і міжнародних організацій, урядів та парламентів ... (р.№6263, н.д.О.Бондаренко та ін.).

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку